Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Platform mérlegek

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
38.100 Ft (30.000 Ft + ÁFA)
Raktáron
63.373 Ft (49.900 Ft + ÁFA)
Raktáron
88.773 Ft (69.900 Ft + ÁFA)
Raktáron
98.933 Ft (77.900 Ft + ÁFA)

Mobilitás és precizitás: platform mérlegek

A régi mázsa mérlegek, bár jól működtek, ma már mindenki vágyik a modern elektronika praktikusságon és megbízhatóságon nyugvó értékeire. A platform mérlegek ezt a praktikus elemet ötvözik a precizitással és könnyed szállíthatósággal.

A precízség módfelett fontos, hiszen a különböző áruk súlyának helyes megállapítása elengedhetetlen, akkor is, ha Ön áruszállítóként dolgozik, és akkor is, ha egy konkrét kereskedésben tevékenykedik. A súly határozza meg az árakat, illetve azt is, hogy hány terméket és milyen formában lehet szállítani.

A platform mérlegek esetében a mért súlyok modern LCD kijelzőkön jelennek meg, amik jól olvashatók bárki számára. Csakúgy, mint a kijelző, úgy a vezérlőpanel is könnyedén kezelhető, a rozsdamentes mérőfelület pedig biztosítja a kellemes, tiszta mérési körülményeket. A mérőfelület ráadásul nyitott mindhárom oldalról, így nagyobb termékeket is mérhet vele.

Ha szeretne több információt szerezni a készletünkben található platform mérlegekről, bátran keresse fel szakértőinket elérhetőségeink egyikén!